We want to financially support activists with different opinions who fight against injustice in the world. We also need your support for this! Feel free to donate 1 euro, 2 euros or another amount of your choice. The activists really need the support to continue their activities.

SPREAD THE INFORMATION

Any information or special reports about various countries may be published with photos/videos on the world blog with bold legit source. All languages ​​are welcome. Mail to lucschrijvers@hotmail.com.

Donations

Search for an article in this Worldwide information blog

dinsdag 7 februari 2017

Update nieuws - informatie van over de hele wereld ! 7 februari 2017

Nadat François Fillon, de presidentskandidaat van Les Républicains (LR), deskundig zijn eigen graf heeft laten graven, lijkt nu coming man Emmanuel Macron aan de beurt. Nicolas Dhuicq, een volksvertegenwoordiger van LR, over Macron: "Wat betreft zijn privé-leven, wordt een en ander duidelijk (..) Er is een uiterst rijke gay-lobby die hem steunt. Daarmee is alles gezegd.” 
---
European leaders in Malta
---
Silicon Valley en de moslimban: 'Kijk naar wat we zeggen, niet naar wat we doen'

Silicon Valley en de moslimban: 'Kijk naar wat we zeggen, niet naar wat we doen'

Silicon Valley is allesbehalve een baken van moreel leiderschap. Daarvoor is de schade die deze oligopolies de maatschappij hebben toegebracht te groot.
---
Grafiek du Jour
Nergens in de eurozone brengt spaargeld minder op dan bij ons.  De Belgische spaarder incasseerde afgelopen jaar een reële negatieve rente van 2,03 procent. Dat betekent dat wie 100 euro op een spaarboekje zet, daar 12 maanden later nog 97,97 euro van overhoudt. De oorzaak: de lage spaarrente in combinatie met een hoge inflatie.
---
12 waardevolle tips om tijd te stelen voor ... jezelf
---
7% van alle Australische priesters heeft zich in de periode 1950 - 2010 schuldig gemaakt aan kindermisbruik. Dat blijkt uit een rapport van de Royal Commission into Institutional Responses to Child Sex Abuse. In één religieuze orde werd 40% van de priesters van misbruik beschuldigd. In totaal gaat het om meer dan 4.400 slachtoffers.
---
teenagers
---
Trump gaat Duitsland kopiëren en mogelijke terreurplegers een enkelband geven
---
De Russische regering wil dat de Amerikaanse tv-zender Fox News excuses aanbiedt nadat sterpresentator Bill O’Reilly in een interview met president Trump de Russische leider Vladimir Poetin ‘een moordenaar’ had genoemd. ,”Die woorden vatten wij op als een belediging", laat het Kremlin weten. "Eerlijk gezegd zouden wij excuses willen van Fox News." 
---
Banken krijgen 'carte blanche' van Trump
---
Moody's: Kans op exit lid eurozone neemt toe
---
Ook India speelt met het idee van een universeel basisinkomen voor elke burger. Het geld moet komen uit de recyclage van bestaande sociaalwelzijnsprogramma’s. Het zou gaan om 113 dollar per jaar, minder dan een maand minimumloon in de stad. Maar het zou het aantal mensen dat in India in absolute armoede leeft reduceren tot 0,5% van de bevolking (nu 22%).
---
Ryanair: 'Terreur en politieke instabiliteit maken vliegen nog goedkoper'
---
7 signalen die aangeven dat uw partner vreemdgaat

7 signalen die aangeven dat uw partner vreemdgaat

De gsm of smartphone verdwijnt geen moment uit handbereik. 

2017 © Express.be [NL]

Geen opmerkingen:

Een reactie posten